Yacht Controller
Dual Band Plus

Inclusief acceleratie modus en de keuze tussen automatische en manuele bediening.

Dual Band Plus

Een natuurlijke evolutie van de standaard Dual Band naar de Dual Band Plus voegt functies toe om de prestaties van de afstandsbediening verder te verbeteren. Deze draadloze afstandsbediening van Yacht Controller is ideaal voor grotere jachten met acceleratie modus of voor het aansluiten van een 2e ankerlier. Tevens is de Dual Band Plus uitgerust met een automatische en manuale functie voor het bedienen van de motoren en thrusters.

Volledige controle in de palm van uw hand

De modus acceleratie geeft u de mogelijkheid om door middel van 5 vooraf ingestelde preset waardes het extra vermogen te selecteren tijdens het manoeuvreren met de motoren, variërend van 5 tot maximaal 30% in een tijdsbestek van 5 tot 10 seconden. Deze optie wordt geselecteerd door het indrukken op de “S” knop.

De handmatige / automatische modus wordt geselecteerd of in- of uitgeschakeld met de knop ‘A’. Terwijl de afstandsbediening in de handmatige modus staat, werken alle motor- en boegschroefhendels onafhankelijk van elkaar. De automatische modus is een handige functie die, indien geselecteerd, een combinatie van motoren en thrusters biedt om uw jacht gemakkelijk naar voren of naar achteren te brengen, inclusief de zijwaartse beweging.

DY_110427_0822
2RJPYV5J7LDFOCBEKO2K4P5IXA

est.

1999

Jarenlange expertise

28.000

+

Systemen geïnstalleerd

Yacht Controller
Dual Band Plus

 Volledige controle over uw boot in de palm van uw hand.

World Leaders in Manoeuvring Technology

Volledige controle over uw schip met de innovatieve technologie van Yacht Controller.

Distributeurs in Nederland en België.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Onze installateurs zullen zorgdragen voor een professionele installatie. 

Buitengewoon gebruiksvriendelijk

Met de Yacht Controller kunt u zowel de motoren, de boeg- alsmede de hekschroef en zelfs de ankerlier van uw boot bedienen.


Wilt u graag een adviseur spreken?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor uw schip? Laat dan uw contactgegevens achter. Yacht Controller zal prompt contact met u opnemen.

World Leaders in Manoeuvring Technology

Yacht Controller is de oplossing voor alle problemen bij het aanleggen en manoeuvreren van uw boot.